Hyundai-Nexo-test-FE

Biltest: Hyundai Nexo Premium

Biltest: Hyundai Nexo premium

Forud for sin tid

Det er på mange måder symptomatisk: Hyundai lancerer en helt igennem vellykket brintbil, de døber den Nexo, minsandten opkaldt efter den smukke bornholmske by, Nexø. Og den nærmeste brint tankstation står i København.

Selv hvis man tager Molslinjens meget udskældte bornholmerfærge fra Ystad, er det knebent at kunne køre fra København til Rønne, og Nexø er endnu længere væk.

Vi gætter på, at den store koreanske bilproducent havde andre forventninger til det danske samfund, da de navngav bilen og det er jo nok kun os danskere, der tager notits af bilens navns inspiration. Men på en måde er det skammeligt, at sende sådanne signaler, og siden gøre så lidt ved dem.


 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 16 July 2020

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.