Tesla-Model-3-videofoto

Biltest: Tesla Model 3 Performance

Vi har landevejstestet den nye Tesla Model 3 i Performance versionen med 4-hjulstræk og 450 elektriske hestekræfter. Hvordan er bilen, som kan køre fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder, at cruise i indenfor rammerne af de danske hastighedsgrænser. Fuld HD.


Biltest: Tesla Model 3 Long Range AWD Performance Med lynets hast

0-100 km/t på 3,5 sekunder. Det lyder absurd og strider mod den grundliggende idé om miljørigtig mobilitet. Men så længe, man ikke praktiserer det, er der i virkeligheden blot tale om et uudnyttet kraftpotentiale, som er til rådighed, når man ønsker at bruge det.

Den nye semikompakte Tesla Model 3 har dette potentiale. Og så længe det henligger uudnyttet, altså at motoren kun leverer den kraft, der er nødvendig for almindelig kørsel, er miljøregnskabet på grund af en elmotors energieffektivitet såmænd ikke helt umuligt, selvom den kan levere op til 450 hestekræfter, når speederen trædes i bund.

Tesla Model 3 test - læs mere >>>

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Saturday, 24 February 2024

Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.

Bemærk: Med enkelte undtagelser er alle Formel E fotos stillet til rådighed af ABB Formula E World Championship, hvor den specifikke copyright er anført på mesterskabets media-site.