PURE-ETCR-Hyundai-Paris

ETCR præsentation på Københavns Rådhusplads

Hvis ikke corona-pandemien havde sat en stopper for årets Copenhagen Historic Grand Prix, ville Bellahøj også have været premiere-visning af verdens første løbsserie for elektriske standardvogne, Pure-ETCR. I stedet har arrangørerne, Eurosport Events i samarbejde med CHGP, arrangeret en storstilet præsentation på Københavns Rådhusplads, der løber af stablen fredag og lørdag d. 9. og 10. oktober. Der vil være adgang for publikum i hold på max 50 personer og klokken 20:00 fredag aften præsenteres serien på en til anledningen opbygget scene. Blandt de kendte repræsentanter er Augusto Farfus samt den bil, han skal køre, en Hyundai Veloster ETCR.

Show'et på Rådhuspladsen i København LIVE-streames. Læs mere hér >>>


TV-dækning:

Eurosport:
Tirsdag aften sent, 13. oktober klokken 00:30, vises et sammendrag fra præsentationen i København på Eurosport 1.

6'eren:
Den indledende sæson i ETCR, 2021, dækkes på såvel 6'eren som Eurosport.

Læs mere om ETCR hér >>> 

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Monday, 19 October 2020

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.