Korte E nyheder september 2023

eCarExpo i Bella Center sidst i oktober

eCarExpo er så småt ved at vokse sig stor. Elbilsmessen, som sidste år for første gang fandt sted det københavnske Bella Center, afholdes også i år i dagene 27.-29. oktober og arealmæssigt er udstillingen mere end dobbelt så stor som i fjor.

Korte "E-nyheder" april 2022

Nissan ARIYA priser er klar og forsalget også

Nissan LEAF var den første masseproducerede elbil, der kom på markedet og siden da har LEAF været den førende mellemklasse elbil. Faktisk kører der flere end 550.000 af dem rundt om i verden. Og nu er Nissan klar med endnu elbil, Nissan ARIYA, der tager både elektrisk kørsel og avanceret teknologi op på et endnu højere plan.

Korte "E-nyheder" februar 2022

Nissan & Co: Stribevis af nye elbiler

Der sælges mange elbiler i Danmark for tiden – i hvert fald i forhold til salget for få år siden. Men for få dage siden var der god grund til at spidse øre, hvis man har sigte mod en elbil, for da præsenterede alliancen mellem Nissan, Renault og Mitsubishi deres planer for de kommende år.

Korte "E-nyheder" juni 2021

Lexus brand-store klar til show

Tilbage i slutningen af 2019 bekendtgjorde Toyota Danmark, at premium-mærket, Lexus, skulle relanceres i Danmark. Man påbegyndte indretningen af en helt ny såkaldt brand-store, bygget ind i Toyota Danmarks danske domicil på Dynamovej i Herlev. Og så kom Corona’en. Men nu er man klar til at genstarte showet.

Korte "E-nyheder" marts 2021

Volvo C40 sætter kursen

I 2030 vil alle Volvo biler være fuldt elektriske, hedder det fra hovedkontoret hos Volvo Cars. Og samtidig vil de kun kunne købes online. En interessant indgangsvinkel samtidig med lanceringen af en helt ny elektrisk bil, Volvo C40 Recharge.

POPULÆRE VIDEOER