Pre-lancering: MG Cyberster

Pre-lancering: MG Cyberster kommer til Danmark:

100 års jubilæum fejres nutidigt med fremtidens roadster

Allerede i begyndelsen af september sidste år kunne vi i forbindelse med det store mobilitetsshow i München berette om og vise de første fotos af MG Cyberster, der er intet mindre end verdens eneste fuldt elektriske roadster, aktuelt i serieproduktion. Det er den i hvert fald godt i gang med at være, for i anledning af MG’s 100 års jubilæum i år, vil den blive lanceret rundt om i verden inklusive Danmark, i løbet af 2024, om end datoen endnu ikke er fastsat.

Renault 5 E-Tech electric - verdenspremiere

Verdenspremiere i Paris: Renault 5 E-Tech electric

Renault 5 comeback i den moderne verden

Den har været et stykke tid undervejs, og i Danmark går der yderligere et års tid inden den dukker op på landevejene. Men den er værd at vente på, for Renault 5 er vendt tilbage og parat til at betage verden, som den gjorde tilbage i 1972, da den første bil bar navnet, der over tiden blev næsten ikonisk. Renault 5 handler nemlig om meget andet end blot en ny bil.

Renault Master verdenspremiere

Verdenspremiere på Solutrans: Renault Master
Fleksibelt "el-værktøj" på multi-energi platform

Det er ikke hverdagskost med verdenspremierer på nye varebiler. Især ikke så banebrydende nyheder som den helt nye og yderst alsidige Renault Master, som den franske bilfabrik præsenterer på Solutrans messen for erhvervskøretøjer, der i skrivende stund finder sted nær Lyon i Frankrig.

Peugeot E-3008 - verdenspremiere

 

3008 er nu fuldt elektrisk – indtil videre

Der var fuldt fokus på elektrisk drift, da Peugeot løftede sløret for den helt nye generation af succesmodellen, 3008. Den nye E-3008 er nemlig, som navnet indikerer, fuldt elektrisk.

BMW Neue Klasse

2023 IAA: BMW verdenspremiere

BMW Neue Klasse: Den nye klasse i den nye verden

Det var ikke en ny bil, BMW havde verdenspremiere på i forbindelse med IAA Mobility i München, og præsenterede for over 700 gæster ved en særlig begivenhed få dage inden messens officielle åbning. Det var en helt ny grundfilosofi i bildesign og biloplevelse. En helt ”Neue Klasse”, altså en helt ny klasse, som BMW selv udtrykker det. Vi kan tilføje …klar til den nye og på mange måder anderledes verdensorden.

POPULÆRT om BILER

Velkommen til E-formel universet

Formel E.dk-Sport-Mobilitet er et net-magasin med miljøoptimeret mobilitet som omdrejningspunkt. Formel E racerløb og E-motorsport er en vigtig og underholdende del af E-universet, men E-formlen er meget andet: Elektricitet, naturligvis.

Men også Energi, Energi-styring, Entusiasme, "Environment" (miljø), Effekt, "Economy" (økonomi), Evolution, Emotion (følelse) og ikke mindst Etik.

Tilsammen har man FORMLEN for miljø optimal mobilitet.

Bemærk: Med enkelte undtagelser er alle Formel E fotos stillet til rådighed af ABB Formula E World Championship, hvor den specifikke copyright er anført på mesterskabets media-site.

POPULÆRE VIDEOER