Ford Go Further 2019

Fords elektriske satsning

Ford deltog ikke ved årets motor show i Genève først i marts. Til gengæld har den multinationale bilproducent med hovedsæde i USA taget effektivt revanche ved et storstilet og fancy arrangement i den hollandske hovedstad, Amsterdam.

Geneve Motor Show's elektriske univers

2019 Geneve Motor Show:

Et kæmpemæssigt elektrisk univers

I fjor var der særlig fokus på selvkørende/selvstyrende biler på forårets vigtigste europæiske bilbegivenhed, det store motorshow i Genève. Men dette års udgave af Genève Motor Show var ganske enkelt et kæmpemæssigt elektrisk univers.

Ny Peugeot e-208

Ny Peugeot e-208: e-motion

I forbindelse med lanceringen af den helt nye Peugeot 208 – den har verdenspremiere på Genève Motor Show først i marts – har Peugeot også løftet sløret for en elektrisk version af den nye kompaktbil, kaldet Peugeot e-208.

Jaguar I-Pace - Jaguars første serieproducerede el-bil

 


Verdenspremiere: Jaguar I-PACE

Jaguars første serieproducerede el-bil


af Søren Clauding - 2. marts 2018

Jaguar I-PACE er seneste skud på stammen fra Jaguar og er den første rene elbil i mærkets historie. I-PACE er ikke alene sportslig, den præsenterer også næste generations kunstig intelligens-teknologi og har SUV’ens praktiske egenskaber.

Honda CR-V Hybrid


First World Testdrive:

Honda CR-V hybrid

Nytænkning bag tids-aktuel miljøoptimal SUV


Af Søren Clauding – november 2018


Honda er innovativ, især når det gælder nye tekniske løsninger. Den japanske fabrik var også blandt pionererne, hvad angår hybrid teknologi, om end de ikke i de senere år har gjort det til en fast bestanddel af fabrikkens modelvifte. Ikke desto mindre var Honda fx allerede i 2001 på markedet med den første og hidtil eneste manuelt gearede hybridbil i form af Honda Civic Hybrid.

POPULÆRT om BILER

Velkommen til E-formel universet

Formel E.dk-Sport-Mobilitet er et net-magasin med miljøoptimeret mobilitet som omdrejningspunkt. Formel E racerløb og E-motorsport er en vigtig og underholdende del af E-universet, men E-formlen er meget andet: Elektricitet, naturligvis.

Men også Energi, Energi-styring, Entusiasme, "Environment" (miljø), Effekt, "Economy" (økonomi), Evolution, Emotion (følelse) og ikke mindst Etik.

Tilsammen har man FORMLEN for miljø optimal mobilitet.

POPULÆRT

POPULÆRE VIDEOER