Opel Goes Electric 2019 - Opel Corsa-e verdenspremiere

Verdenspremiere: Opel Corsa

Gnisterne springer i Rüsselsheim

Det var ikke motorbrøl, der genlød i de store fabrikshaller på Opel fabrikken i hjembyen Rüsselsheim nær Frankfurt am Main. Helt stilfærdigt og uden den mindste udstødningsrøg trillede den helt nye Opel Corsa ind i projektørlyset, for den nye lille Opel er helt elektrisk fra begyndelsen af.

Ford Go Further 2019

Fords elektriske satsning

Ford deltog ikke ved årets motor show i Genève først i marts. Til gengæld har den multinationale bilproducent med hovedsæde i USA taget effektivt revanche ved et storstilet og fancy arrangement i den hollandske hovedstad, Amsterdam.

Geneve Motor Show's elektriske univers

2019 Geneve Motor Show:

Et kæmpemæssigt elektrisk univers

I fjor var der særlig fokus på selvkørende/selvstyrende biler på forårets vigtigste europæiske bilbegivenhed, det store motorshow i Genève. Men dette års udgave af Genève Motor Show var ganske enkelt et kæmpemæssigt elektrisk univers.

Ny Peugeot e-208

Ny Peugeot e-208: e-motion

I forbindelse med lanceringen af den helt nye Peugeot 208 – den har verdenspremiere på Genève Motor Show først i marts – har Peugeot også løftet sløret for en elektrisk version af den nye kompaktbil, kaldet Peugeot e-208.

Jaguar I-Pace - Jaguars første serieproducerede el-bil

 


Verdenspremiere: Jaguar I-PACE

Jaguars første serieproducerede el-bil


af Søren Clauding - 2. marts 2018

Jaguar I-PACE er seneste skud på stammen fra Jaguar og er den første rene elbil i mærkets historie. I-PACE er ikke alene sportslig, den præsenterer også næste generations kunstig intelligens-teknologi og har SUV’ens praktiske egenskaber.

POPULÆRT om BILER

Velkommen til E-formel universet

Formel E.dk-Sport-Mobilitet er et net-magasin med miljøoptimeret mobilitet som omdrejningspunkt. Formel E racerløb og E-motorsport er en vigtig og underholdende del af E-universet, men E-formlen er meget andet: Elektricitet, naturligvis.

Men også Energi, Energi-styring, Entusiasme, "Environment" (miljø), Effekt, "Economy" (økonomi), Evolution, Emotion (følelse) og ikke mindst Etik.

Tilsammen har man FORMLEN for miljø optimal mobilitet.

POPULÆRT

POPULÆRE VIDEOER