First Test: Subaru Solterra Touring MY24

Mere bid i ny Solterra

Det er måske lige i overkanten, at kalde den nye 2024-udgave af Subaru Solterra for ny. Den er i hvert fald ikke helt ny, og den ser også ud som den hidtidige. Men går man den lidt på klingen, viser den tænder på en ny måde, hvor det vigtigste selvsagt er muligheden for nu at oplade med 11 kWh fra fx en ladestander i det offentlige rum.

Biltest: BYD Dolphin Comfort

Fin kompakt-el til attraktiv pris

Der er ingen tvivl om, at BYD Dolphin er en fin kompakt bil, i hvert fald sat i forhold til den aktuelle pris. Men uroen på markedet for elbiler med uforudsigelig prissætning vil hurtigt kunne gøre ordene til skamme. Men fin er den, hvilket også var en grund til, at den lille kinesiske delfin blev nomineret til titlen Årets Bil i Danmark 2024.

First World test: Toyota C-HR 2,0 Plug-in Hybrid 220

Plug-in hybrid med nye store muligheder

Det er kun få måneder siden, at Toyota præsenterede deres helt nye generation af den sportslige coupe-SUV, C-HR. Nu sætter man igen fokus på den fancy og populære bil, der siden introduktionen af den oprindelige model er blevet solgt i over 1,1 million eksemplarer. Det kan undre, at man nu igen vifter med flaget, men der er en dybere mening bag, som direkte kan hænges op på plug-in hybrid teknologien, som mange ellers har givet dødsstødet.

Biltest: BMW X5 xDrive 50e M Sport PHEV

Måske verdens bedste SUV – lige nu

Det ligger undertegnede fjernt, at omtale noget som ”verdens bedste” eller ”verdens dårligste” eller formidle andre lignende ekstreme vurderinger. Måske er det grunden til det indføjede “måske” i overskriften. Men et faktum er det, at køreoplevelsen i xDrive 50e M Sport versionen af BMW X5 er noget nær det bedste, jeg til dato har prøvet i mange år, altså blandt SUV'er.

Design og gnister på højt niveau

Allerede sidste efterår kunne vi berette indgående om den helt nye Peugeot E-3008. En ny generation af succesmodellen, som Peugeot har solgt over 1,3 millioner af siden introduktionen af modellen i 2016. Nu har vi også være ude at køre den. Som navnet indikerer, er bilen fuldt elektrisk og spejler dermed den strategi, som Peugeot har lagt for elektrificering af modelprogrammet. 3008 kommer dog også med en mild hybrid drivline sidst på året.

POPULÆRE VIDEOER