Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid - Biltest

Biltest: Hyundai Santa-Fe Plug-in Hybrid 1,6 T-GDi 4WD Advanced

STOR plug-in med plads til 7

Hyundai koncernen har spredt sig over viften af drivliner. Hyundai og søsterselskabet KIA bygger konventionelle biler, hybridbiler, plug-in hybrider, brintbiler og fuldt elektriske biler. Men når det gælder den store Santa-Fe kan den i Danmark alene købes som plug-in hybrid.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid - Biltest

Biltest: Hyundai Tucson 1,6 T-GDi Plug-in Hybrid Advanced 4WD A/T

Modig prissætning til kundernes fordel

Første gang, vi prøvede den helt nye Hyundai Tucson, var for cirka et år siden. Dengang var ikke alle drivlinerne klar, det er de i mellemtiden blevet og vi har også tidligere kunnet gå dybere under lakken på benzinudgaven som, og det er ikke uinteressant, koster fuldstændig det samme som den plug-in hybrid version, der nu er sat fokus på.

Hyundai Ioniq plug-in hybrid 2020 - Biltest

Biltest: Hyundai Ioniq plug-in hybrid

Bekymringsfri plug-in: Erfaring fornægter sig ikke

Hyundai-gruppen og i den sammenhæng også KIA var meget tidligt ude med deres vifte af elektrificerede biler, hvor man gennem en årrække har tilbudt såvel el-biler, selvopladende hybrider, plug-in hybrider og mild-hybrider. Den erfaring fornægter sig ikke, hvad den nye faceliftede Hyundai Ioniq plug-in hybrid angår.

Hyundai Nexo Premium - Biltest

Biltest: Hyundai Nexo premium

Forud for sin tid

Det er på mange måder symptomatisk: Hyundai lancerer en helt igennem vellykket brintbil, de døber den Nexo, minsandten opkaldt efter den smukke bornholmske by, Nexø. Og den nærmeste brint tankstation står i København.

Hyundai Kona electric 64 kWh Premium - Biltest

Biltest: Hyundai Kona electric 64 kWh Premium

Elbil på egne præmisser

Da Hyundai Kona electric blev lanceret for et års tid siden, slog den benene væk under mange. Fancy design, masser af hestekræfter, lang rækkevidde. Hvad mere kunne man ønske sig... For undertegnedes vedkommende: et dybere kendskab, for det kunne måske forklare dens vejbeliggenhed.