Jaguar F-PACE P400e - Biltest

Biltest: Jaguar F-PACE P400e AWD S

Alsidig førsteklasses plug-in hybrid

Når nu Jaguar har et søstermærke, der er førende indenfor off-road kørsel, og man skal bygge en 4-hjulstrukken version af den velvoksne SUV, Jaguar F-PACE, er det nærliggende, at trække på søster-mærkets erfaring og ekspertise. Det er der i vores optik ingen tvivl om, at man har gjort, især ikke i den tidsnære plug-in udgave. Og hvordan så lige det?

Jaguar I-PACE MY21 - Biltest

Biltest: Jaguar I-PACE EV400 AWD SE MY21

Vigtige opdateringer gør I-PACE bedre

Jaguar I-PACE er en af de mest fancy elbiler på markedet. Den ser ud som en Jaguar, den kører som en Jaguar, den er skabt som elbil og nu er den blevet opgraderet. Det var vigtigt, for derved er den blevet bedre på flere konkrete punkter og det vil ingen begræde. Tværtimod. Og når vi nu skulle ud at køre I-PACE igen, skulle den da også ud på ondulerende brosten, men det er en helt anden sag.

Jaguar I-Pace EV400 AWD test


First Road Test:

Jaguar I-PACE EV400 AWD

Bedste Jaguar SUV – sådan!


Af Søren Clauding – 9. juni 2018


Det er svært, at sammenligne en Jaguar F-TYPE med en F-PACE. Derfor vil det også være for dogmatisk at påstå, at den nye I-PACE, der rammer de danske landeveje i august/september i år, er den bedste Jaguar. Men i vores optik er den Jaguars bedste SUV. Og det har ikke sådan direkte noget med el-drift at gøre.