Kørt kort: Nye MG4 versioner

MG udbygger succes'en med nye MG4 versioner

Efter at MG er genopstået, er det gået forrygende for det navnkundige britiske bilmærke, der med nyt blod fra Kina har kunnet på det nærmeste sprøjte den ene nye model på markedet efter den anden. Senest er det succesmodellen MG4 Electric, der qua et sportsligt design, gode funktioner og ikke mindst en attraktiv prissætning samt 7 års garanti er kommet flyvende fra start.

KIA Niro EV - Biltest

Biltest: KIA Niro EV Upgrade

Fremragende elbil på elbilstur

I 2022 er der kommet en stribe elbiler på markedet. Biler, der er bygget som elbiler, på elbilers præmisser, og de lever alle op til forventningerne hver på deres måde. Da vi første gang mødte den nye KIA Niro, var det da også med særligt fokus på elbilen, for dens køreegenskaber var helt i sin egen klasse, pris og størrelse taget i betragtning. Men den findes også med benzin, som det primære drivmiddel, og netop det er med til at gøre bilen unik.

KIA Niro plug-in hybrid - Biltest

Biltest: KIA Niro plug-in hybrid Upgrade

Årets Bil til langturen

Årets Bil i Danmark 2022 bliver ikke KIA Niro. Heller ikke selvom den var en af de 7 kandidater, undertegnede satte kryds ved i forbindelse med nomineringen til Årets Bil 2023 titlen. Sådan er demokratiske processer, men det ændrer ikke på, at KIA Niro er en af årets mest komplette og alsidige nye biler med fremragende køreegenskaber. Det fik vi bekræftet på en længere tur med iblandt ganske høj fart.

KIA Sportage Plug-in Hybrid - Biltest

KIA Sportage 1,6 T-GDI Plug-in Hybrid 4WD Aut 8 Upgrade

Veludrustet SUV i semielektrisk set-up

KIA er kendetegnet ved med op til 7 års fuld fabriksgaranti at tilbyde en af markedets bedste garantier. Men det er også karakteristisk for det populære koreanske bilmærke, at deres modeller kan leveres med i princippet hele det tekniske spektrum af drivliner. Derfor er det godt nok nyt, men ikke overraskende at KIA Sportage nu også kan fås med plug-in hybrid teknik.

KIA Niro EV og PHEV - Biltest

First World Test: KIA Niro gen. 2

Genial teknik og fremragende køreegenskaber

Da den første generation af KIA’s dengang nye elbil, KIA Niro, og søsterbilen Soul blev sat under lup for fire år siden var det den fremragende affjedring, der gjorde mest indtryk på undertegnede. Det samme kan siges om den helt nye generation af KIA Niro, der i Danmark lanceres som plug-in hybrid såvel som fuldt elektrisk bil. Igen var det affjedringen der dominerede indtrykket, for den er blevet endnu bedre.