Mazda MX-30 R-EV - First Test - Biltest

First World Test: Mazda MX-30 R-EV

Banebrydende plug-in til banebrydende pris

Når Mazda om kort tid bringer deres nye plug-in hybrid på markedet, er det ikke bare med en banebrydende teknik, men det sker også til en banebrydende pris, der oven i købet holder ind i 2024. Vi har prøvekørt den nye bil, der vender mange ting på hovedet.

Mazda CX-60 PHEV - Biltest

Biltest: Mazda CX-60 e-Skyactiv AWD PHEV Humura

Premium-køreegenskaber i Mazda flagskib

Ind imellem kan det virke som en smule dobbeltkonfekt, at prøvekøre en bil i Danmark, som allerede tidligere har været prøvekørt i udlandet. Når det alligevel ofte sker, er det fordi bilerne kan være forskellige, fordi man ved en dansk prøvekørsel har mere tid til at afdække bilernes egenskaber, udstyret og motoriseringen kan være forskellig, og så er der vejret ikke mindst. Men i Mazda CX-60 e-Skyactiv var der endnu en ting.

First World Test: Mazda CX-60 PHEV - Biltest

First World Test: Mazda CX-60 2,5 e-SKYACTIV Plug-in Hybrid AWD

Et nyt skridt på premium vejen

Det er nogle år siden, at det begyndte at være åbenlyst, af Mazda havde ambitioner om mere end blot at være ét ud af mange mainstream bilmærker. Vel vidende at det ikke er en proces der fuldføres over kort tid og at såvel begrebet ”premium” som det, der ligger under derfor, til stadighed er uforanderligt, har Mazda fulgt sin egen vej, og meget tyder på at den er den helt rigtige.

Mazda MX-30 e-SKYACTIV - Biltest

Biltest: Mazda MX-30 e-SKYACTIV Cosmo

Banebrydende design og avanceret bæredygtighed

Mazda MX-30 e-SKYACTIV er den første elektriske bil fra japanske Mazda, dens design er banebrydende og den har sin helt egen ”SKYACTIV-fortolkning af, hvordan bæredygtighed skal forvaltes. Oven i det kører den fremragende, især i det bymiljø, hvor elbiler giver mest mening.

First Test: Mazda MX-30

First Test: Mazda MX-30

Meningsfuld ”SKYACTIV” elbil

Det er cirka et år siden, Mazda løftede sløret for deres første elbil, MX-30, og siden da har forventningerne været store, for der er tradition for, at den japanske kvalitets-bilproducent skærer kagen anderledes. Vores første korte møde vidner om, at det har man også gjort – hvad kunderne helt sikkert vil have stor gavn af.