NIO ET5 - First Test og præsentation - biltest

First test: NIO ET5

Ny markedsrigtig premium sports coupé

NIO er ny i Danmark. Men internationalt er den kinesiske bilproducent så småt ved at have nogle år på bagen. Man kender ikke mindst NIO fra Formel E, hvor fabrikken, godt nok under et andet navn (NEXTEV) vandt det første mesterskab nogensinde tilbage i 2015. Sidste efterår blev NIO lanceret i Danmark med den velvoksne fuldt elektriske limousine, ET7, og nu er man klar med den helt nye og noget mere sporty ET5.

NIO ET7 - Biltest

Kørt kort: NIO ET7

Premium bilmærke på abonnementsbasis

Da NIO præsenterede sig selv og den første model på det danske marked, ET7, var man godt klar over, at det måske kunne vise sig at være lidt vovet. Men vil man køre NIO, sker det på abonnementsbasis. NIO holder dog døren åben, for i Norge, hvor det kinesiske luksusbilmærke allerede har været et stykke tid, sælger man bilerne. Så viser det sig, at det er det, danskerne vil have, kan konceptet udmærket udbygges.


SIDSTE: NIO ET7 vil også kunne købes...
Som konsekvens af markedsreaktioner vil de nye biler fra NIO også kunne købes. Priserne foreligger endnu ikke, men man vil kunne påbegynde leveringen af ET7 modellen sidst i november 2022.