Subaru Solterra - Biltest

First Test: Subaru Solterra Touring MY24

Mere bid i ny Solterra

Det er måske lige i overkanten, at kalde den nye 2024-udgave af Subaru Solterra for ny. Den er i hvert fald ikke helt ny, og den ser også ud som den hidtidige. Men går man den lidt på klingen, viser den tænder på en ny måde, hvor det vigtigste selvsagt er muligheden for nu at oplade med 11 kWh fra fx en ladestander i det offentlige rum.

Subaru Solterra Touring+ - Biltest

Biltest: Subaru Solterra Touring+ AWD

Elektrisk firehjulstræk til priskrigs-pris

Da Subaru valgte at kaste sig ind i den verserende priskrig på elbils markedet, var det med et markant pristilbud på ”Tesla niveau”. Men det er en ganske anden bil, man får for pengene, faktisk en rigtig god bil, og den kan både købes og leases på ret fordelagtige vilkår. Men hvad er egentlig en Subaru Solterra, for det er naturligvis dén, det drejer sig om?

Subaru Solterra - Biltest

Kort test: Subaru Solterra

Ny Subaru elbil er en ægte Subaru

Til sommer lander den helt nye fuldt elektriske Subaru Solterra på det danske marked. Men et enkelt eksemplar har allerede nu sneget sig ind i Europa og bl.a. taget på en yderst kort gæste visit i Danmark. Den benyttede vi til at få, ikke alene det første blik af den nye bil, men også en kort køretur. Oplevelsen var bekræftende i enhver henseende.

Subaru Forester 2,0i e-Boxer Summit AWD - Biltest

Biltest: Subaru Forester 2,0i e-Boxer Summit AWD

Premium SUV med sikre kørefærdigheder

Allerede i forbindelse med den første prøvekørsel af den helt nye Subaru Forester med hybridmotor i foråret 2019 – længe inden Subaru lancerede bilen i Danmark – kom vi på Motorsiden.dk godt i dybden med den nye bil og dens unikke teknik. Nu, hvor den i mellemtiden var landet hos de danske forhandlere, var der anledning til på ny at se nærmere på den spændende bil.

Subaru XV e-Boxer - Biltest

 

 

Biltest: Subaru XV 2,0i e-Boxer Summit CVT

Helstøbt kompakt-SUV med elektrisk boost

Det er ingen hemmelighed, at undertegnede er ret begejstret for Subarus biler. Det beror på deres unikke kørefærdigheder baseret på det velkendte princip med boxermotorer og symmetrisk permanent firehjulstræk. Men brændstoføkonomien har været et svagt punkt – det er der nu også kompenseret for med e-Boxer teknik i den ”kompakte” model XV.