Reema Juffali skriver historie

Reema Juffali er fra Saudi Arabien, og i den første afdeling af Jaguar I-Pace eTROPHY, som finder sted i forbindelse med første afdeling af Formel E mesterskabet 2019/20, skriver hun historie som den første saudi-arabiske kvinde, der deltager i et internationalt racerløb i hjemlandet Saudi Arabien.

Hyundai tester første elektriske racerbil

Parallelt med Formel E mesterskabet begynder der så småt at opstå andre former for elektrisk motorsport. ETCR er en kommende udgave af TCR (Touring Car Racing), som navnet antyder for elektriske racerbiler, og Hyundai er blandt de første til at bygge en bil - og oven i købet teste den - til den nye serie, der efter planen begynder allerede i 2020.

New York E-Prix Race 2

Vergne Formel E mester påny

Selvom Formel E er ekstremt uforudsigelig, lykkedes det alligevel DS Techeetah teamets Jean-Eric Vergne søndag aften dansk tid i New York E-Prix at generobre Formel E mesterskabet, og samtidig scorede DS Techeetah også mesterskabet for teams.

2019 New York E-Prix Race 1:

Buemis første Nissan sejr

Den tidligere Formel E mester og nylige Le Mans vinder, Sebastien Buemi, dominerede fuldstændigt det første af de to Formel E-løb, som fandt sted i New York og vandt ved samme lejlighed Nissan første Formel E sejr. Jaguar og BMW tog de følgende pladser.

2019 Bern E-Prix:

Vergne vandt fra pole

Den regerende Formel E-mester, Jean Eric Vergne, tog et stort skridt i retning af endnu en mesterskabstitel, da han lørdag aften kørte sin DS-racer i mål som nr. 1 i Bern E-Prix - 11. og også tredie-sidste afdeling af 2018/19 Formel E mesterskabet.

Velkommen til E-formel universet

Formel E.dk-Sport-Mobilitet er et net-magasin med miljøoptimeret mobilitet som omdrejningspunkt. Formel E racerløb og E-motorsport er en vigtig og underholdende del af E-universet, men E-formlen er meget andet: Elektricitet, naturligvis.

Men også Energi, Energi-styring, Entusiasme, "Environment" (miljø), Effekt, "Economy" (økonomi), Evolution, Emotion (følelse) og ikke mindst Etik.

Tilsammen har man FORMLEN for miljø optimal mobilitet.

POPULÆRE VIDEOER