Korte Formel E nyheder marts 2020

Tommaso Volpe: Ny Nissan motorsportsdirektør

Pr. 1. april har Nissan ny motorsportsdirektør. Tommaso Volpe afløser Michael Carcamo på posten som den øverst ansvarlige for Nissans globale motorsportsaktiviteter og han er dermed også ny chef for Nissans Formel E team.

Korte Formel E nyheder februar 2020

Her er den nye Formel E VM-racer

I 2020/21 sæsonen får Formel E officiel VM-status, og nu har man også offentliggjort de første fotos af den nye såkaldte Gen 7 racer (7. generation - det svarer til 7. sæson). Bilen er i teknisk forstand uændret, men aerodynamikken har fået et gevaldigt loft opad. Mere spændende, mere moderne, med endnu mere pondus.

Korte Formel E nyheder december 2019

Formel E får VM-status

Fra og med 2020 sæsonen er Formel E mesterskabet et ægte og helt officielt verdensmesterskab. Dermed sidestilles Formel E verdensmesterskabet med motorsportens øvrige FIA sanktionerede verdensmesterskaber, dvs. Formel 1 VM, Rally VM (WRC), langdistance VM for racersportsvogne (WEC) og Rallycross VM. Det officielle navn bliver ABB Formula E World Championship.

Korte Formel E nyheder november 2019

Reema Juffali skriver historie

Reema Juffali er fra Saudi Arabien, og i den første afdeling af Jaguar I-Pace eTROPHY, som finder sted i forbindelse med første afdeling af Formel E mesterskabet 2019/20, skriver hun historie som den første saudi-arabiske kvinde, der deltager i et internationalt racerløb i hjemlandet Saudi Arabien.

Korte Formel E nyheder september 2019

Hyundai tester første elektriske racerbil

Parallelt med Formel E mesterskabet begynder der så småt at opstå andre former for elektrisk motorsport. ETCR er en kommende udgave af TCR (Touring Car Racing), som navnet antyder for elektriske racerbiler, og Hyundai er blandt de første til at bygge en bil - og oven i købet teste den - til den nye serie, der efter planen begynder allerede i 2020.