2018 New York E-Prix

 

 


New York E-Prix:

Jean Eric Vergne ny Formel E mester

15. juli 2018: Lørdag aften, dansk tid, sikrede franskmanden Jean-Eric Vergne sig Formel E mesterskabet 2017/18 efter et dramatisk løb med et på mange måde uventet udfald.

2018 Zürich E-Prix

Formel E feltet er klar til start i historiens første E-Prix i Schweiz og det første motorløb på bane siden der blev indført forbud i 1956. Jaguars Mitch Evans holdt i poleposition: Jaguars første i Formel E.


10. afd. af ABB FIA Formel E mesterskabet

- Zürich E-Prix

Formel E historie i Schweiz


Af Søren Clauding - 10. juni 2018


Der blev skrevet motorsportshistorie, da 10. afdeling af Formel E mesterskabet fandt sted. Det skete nemlig i Schweiz, hvor motorløb på bane har været forbudt siden 1956, som konsekvens den tragiske ulykke i Le Mans, som koste 86 mennesker livet året forinden.

2018 Berlin E-Prix

Daniel Abt vandt Berlin E-Prix, som fandt sted på den historiske Tempelhof lufthavn i hjertet af den tyske hovedstad.


9. afd. af ABB FIA Formel E mesterskabet

- Berlin E-Prix

Daniel Abt brillerer for hjemmepublikum


Af Søren Clauding - 19. maj 2018


Den tyske Audi-kører, Daniel Abt, levede helt op til hjemmepublikummets forventninger og sine egne drømme, da han tog karrierens 2. sejr og lørdag aften kørte først over målstregen i Berlin E-Prix.

2018 Paris E-Prix

Starten er gået til Paris E-Prix og Jean-Eric Vergne i Techeetah-Renault tog omgående føringen.


8. afd. af ABB FIA Formel E mesterskabet

- Paris E-Prix

Vergne vinder på hjemmebane

Af Søren Clauding - 28. april 2018

8. afdeling af FIA Formel E mesterskabet blev en kæmpetriumf for den mesterskabs førende franskmand, Jean-Eric Vergne. Han startede sin Techeetah-Renault fra pole-position og så sig aldrig tilbage. Og da han nåede målstregen, var hans sejrsmargin imponerende 4,8 sekunder.

2018 Rom E-Prix

Sam Bird før starten på Rom E-Prix. I fjor kørte han sin DS-racer til en historisk sejr i New York, i år skrev han og DS-Virgin teamet påny historie, da de vandt det første E-Prix nogensinde i kejserbyen Rom.


7. afd. af ABB FIA Formel E mesterskabet

- Rom E-Prix

Sam Bird og DS skriver Formel E historie


Af Søren Clauding - 14. april 2018


Det var Sam Bird og DS Virgin, der scorede sejrspalmerne i den italienske hovedstad, Rom, da Formel E mesterskabet var tilbage i Europa og for første gang nogensinde skulle bide skeer med en ny og udfordrende bane i EUR distriktet, seks kilometer syd for det antikke Rom.