Honda e:Ny1 - Biltest

Biltest: Honda e:NY1 Advance

Premium elbil på et uroligt marked

Det er for tiden ikke den enkleste opgave, at kaste sig ind på elbils-markedet, i særdeleshed ikke det danske, hvis man som Honda skal forsøge at markere sig, hvor priser synes at være den alt afgørende købsfaktor. Men netop fordi Honda er Honda, har de formentlig en god chance med den nye fuldt elektriske e:Ny1.

Honda CR-V e:PHEV Advanced Tech FWD

Biltest: Honda CR-V e:PHEV Advanced Tech FWD

Den er god, også når vejrforholdene driller

En af de opgaver, der er forbundet med at få elbiler til at køre godt også på glatte veje og veje med uforudsigeligt vejgreb, er styringen af kraftformidlingen. En elbil har ikke den mekaniske fordel, der direkte kan tilskrives forbrændings motorernes karakteristika og tilhørende transmission. I elbilen styres den primært elektronisk baseret på computerberegninger og følere. Især på glatte veje får man syn for sagen og Hondas avancerede hybrid elbil, C-HR e:PHEV gør det forbavsende godt.

Honda CR-V e:PHEV - First Test - Biltest

First Test: Honda CR-V e:PHEV Advance Tech
Unik Plug-in: Det bedste fra tre verdener
Honda er kendt for at bygge avancerede biler. Biler, der giver mening i bred forstand, og som alle kører fortræffeligt. Det underbygges i særlig grad af den helt nye Honda CR-V e:PHEV, der i praksis forener det bedste fra tre verdener og oven i købet udgør et udstyrsstykke uden sidestykke til prisen. Bilen er den helt nye og sjette generation af CR-V modellen, som lanceres med en usædvanlig plug-in hybrid elektrisk drivline.

Honda Civic e:HEV - Biltest

Biltest: Honda Civic e:HEV 2,0i-MMD Hybrid eCVT

Det bedste fra to verdener – og flere dertil

Da Honda første gang præsenterede deres banebrydende e:HEV teknik var verden ikke parat. Siden har den fundet vej ind i tre af Hondas avancerede biler og med den nye Honda Civic e:HEV får den fjerde Honda model fordel af teknikken, der parrer det bedste fra to verdener og flere til, hvis man ser tingene i et bredere perspektiv. Og det er verden så småt ved at være moden til – heldigvis.

Honda HR-V e:HEV - Biltest

Biltest: Honda HR-V e:HEV 1,5 i-MMD Hybrid eCVT Advance Style

Anderledes hybrid - nu må det slå igennem

Honda er ikke for ingenting kendt for, at skabe nogle af verdens mest avancerede biler. Deres tilgang til hybrid-filosofien har forandret sig over tiden og den aktuelle løsning, som også ses i CR-V og Jazz, er nu også at finde i den helt nye generation HR-V med tillægsbetegnelsen e:HEV. Den er harmonisk afstemt med bilens størrelse – men 18,5 km/l, som oven i købet kan opnås i praksis, burde i sig selv sige ret meget.