Volvo S90 Recharge T8 AWD Plus Bright - Biltest

Volvo-limo i fortsat god form

Bare fordi en bilmodel har 7 år på bagen, skal man ikke dømme den ude. Det er Volvo S90 et godt eksempel på, lanceret i 2016 og den er fortsat i god form. Bl.a. er den blevet fornyet med Google Assistent og ikke mindst Google Maps som den centrale del af vejvisningen med tilhørende menubaserede skærmfunktioner. Pilene på rattet er der dog stadig, dem har man ikke skiftet ud.

Volvo XC40 Recharge Elbil - Biltest

Biltest: Volvo XC40 Recharge Elbil P8 AWD Pro

Velkørende elektrisk SUV – med stort energiforbrug

Volvo har bygget en velkørende fuldt elektrisk udgave af deres også velkørende XC40 model. Den er en regulær SUV med stor trækkraft, men den tager også godt for sig, når det gælder energiforbruget, men det er der i et vist omfang råd for.

Volvo V90 Recharge T6 eAWD - biltest

Biltest: Volvo V90 Recharge T6 eAWD R-Design

Usædvanlig plug-in med overraskende virkning

Indrømmet: Det var et hurtigt kik i kalenderen, der afgjorde, at der var grund nok til at gå under lakken på Recharge T6 udgaven af Volvo V90. For det var 5 år siden undertegnede sidste gang havde fokus på Volvos store stationcar. Næste år erstattes det nuværende 11,6 litium-ion kWh batteri nemlig af et markant større 18,8 kWh batteri. Men egentlig var det en anden og uventet virkning, som gjorde det store indtryk.

Volvo XC40 T4 Recharge PHEV - Biltest

Biltest: Volvo XC40 T4 Recharge Inscription Expression PHEV

Harmonisk og attraktivt prissat plug-in hybrid

En plug-in hybrid bruger som hovedregel mere benzin, når den ikke bruger af den opladede strøm på batteriet, end en tilsvarende bil med konventionel drivline. Det er ikke tilfældet for Volvo XC40, og det gør plug-in udgaven mere interessant end tilfældet er hos flere af kollegerne. Det er dog ikke det eneste man skal forhold sig til.