2019 Marrakesh E-Prix

2019 Marrakesh E-Prix:

Vildt og kaotisk

Mahindra vandt Marrakesh E-Prix i fjor med Felix Rosenqvist i cockpittet. I år fik det indiske team endnu en sejr, denne gang med Jerome d’Ambrosio. Men turen dertil var både vild og kaotisk.

Nu begynder slaget for alvor

Formel E i Marrakesh:

Nu begynder slaget for alvor

Efter premieren på den nye Formel E sæson i december, skal det nu vise sig om styrkeforholdet er holdbart. Den første indikation får vi lørdag d. 12. januar, hvor det går løs i Marrakesh.2019 Ad Diriyah E-Prix

2019 Ad Diriyah E-Prix:

Begivenhedsrig sæsonstart

Starten på 2019 Formel E-sæsonen blev næsten ligeså uforudsigelig som ventet – og alligevel vandt BMW fra pole-position. Det lyder kedeligt, men det var det ikke.

2018 New York E-Prix

 

 


New York E-Prix:

Jean Eric Vergne ny Formel E mester

15. juli 2018: Lørdag aften, dansk tid, sikrede franskmanden Jean-Eric Vergne sig Formel E mesterskabet 2017/18 efter et dramatisk løb med et på mange måde uventet udfald.

2018 Zürich E-Prix

Formel E feltet er klar til start i historiens første E-Prix i Schweiz og det første motorløb på bane siden der blev indført forbud i 1956. Jaguars Mitch Evans holdt i poleposition: Jaguars første i Formel E.


10. afd. af ABB FIA Formel E mesterskabet

- Zürich E-Prix

Formel E historie i Schweiz


Af Søren Clauding - 10. juni 2018


Der blev skrevet motorsportshistorie, da 10. afdeling af Formel E mesterskabet fandt sted. Det skete nemlig i Schweiz, hvor motorløb på bane har været forbudt siden 1956, som konsekvens den tragiske ulykke i Le Mans, som koste 86 mennesker livet året forinden.