Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - Biltest

 

 

Biltest: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid H3 Style 4X4

Potent, prisattraktiv og markedsrigtig

Der er en god grund til, at Toyota har været lidt tilbageholdende med at lancere fuldt elektriske biler på markedet. Begrundelsen er, at markedet, herunder infrastrukturen ikke er klar endnu. Man satser hellere på benzinøkonomiske hybridbiler til attraktive priser, for derved kan mange flere bidrage til at skåne miljøet end de fortsat ret få, der i praksis vil kunne benytte en elbil. Det er samme baggrund, på hvilken plug-in hybrid-udgaven af Toyota RAV4 er blevet bygget.

Toyota Proace Electric - Biltest

Toyota har præsenteret deres første elbil til det danske marked. Den kommer i maj og det er ingen tilfældighed, at den er en regulær varebil. For selvom verdens største bilmærke har været pioner indenfor elektrificerede biler og har solgt miljøoptimerede hybridbiler i over 20 år, er tiden endnu ikke moden til at gå ”all in” med elektriske personbiler, mener man hos Toyota.

Toyota Mirai "Gen 2" - Biltest

First World Test: Toyota Mirai ”Gen 2”

Ny og kraftigt forbedret brintbil 

Den første dedikerede brintbil fra verdens største bilmærke, Toyota, blev lanceret i 2015. Nu er Toyota klar med 2. generation af Mirai, som den hedder. Et navn, der betyder ”Fremtid” og fortsat er rettet mod fremtiden, for her og nu er samfundet kun i begrænset omfang klar til at tilbyde brint som et konkurrencedygtigt alternativ til benzin, dieselolie – og netværks-leveret elektricitet.

Toyota Yaris 1,5 VVT-iE Hybrid - Biltest

Biltest: Toyota Yaris 1,5 VVT-iE Hybrid H3 SMART

At være eller ikke være en elbil – det er spørgsmålet

Elektriske biler er en stor del af den overskuelige fremtids mobilitet. Herom er ingen i tvivl. Men der er en overgangsperiode, indtil landet har et tilstrækkeligt udbygget elnet med tilstrækkelig kapacitet og tilhørende ladepunkter og indtil industrien har fundet et prisbilligt og langt mere effektiv alternativ til de kostbare og tidsrøvende litiumbatterier.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - First World Test

First World Test: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota flagskib sætter ny standard

Med den nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid sætter verdens største bilmærke ny standard for miljørigtige, elektrificerede hybridbiler. Den elektriske rækkevidde er ikke mindre end 75 kilometer, hvilket giver nye muligheder for at køre fuldt elektrisk og derigennem medvirke aktivt til, at reducere såvel udledningen af CO2 som kvælstofilter – plus at bidrage til mindre støjforurening.