Toyota C-HR Plug-in Hybrid - Biltest

First World test: Toyota C-HR 2,0 Plug-in Hybrid 220

Plug-in hybrid med nye store muligheder

Det er kun få måneder siden, at Toyota præsenterede deres helt nye generation af den sportslige coupe-SUV, C-HR. Nu sætter man igen fokus på den fancy og populære bil, der siden introduktionen af den oprindelige model er blevet solgt i over 1,1 million eksemplarer. Det kan undre, at man nu igen vifter med flaget, men der er en dybere mening bag, som direkte kan hænges op på plug-in hybrid teknologien, som mange ellers har givet dødsstødet.

Toyota Prius Plug-in Hybrid - First Test - biltest

First World Test: Toyota Prius 2.0 VVT-iE e-CVT Plug-in Hybrid

Design og teknik på højt niveau

Toyotas model pallette indeholder i dag en bred vifte af avancerede hybridbiler. Oprindeligt var det alene Prius-modellen, der viste vejen som verdens første masseproducerede hybridbil nogensinde, så man skulle tro, at den nu havde gjort sin pligt, at opgaven var løst og det så var tid til et pænt farvel. Men en afskedsfest er bestemt ikke på trapperne.

Toyota RAV4 GR Sport: Toyota SUV skøjter derud ad - Biltest

First Test: Toyota RAV4 GR Sport

Toyota SUV skøjter derud ad

Toyota RAV4 skøjter derudad. Og det var tæt på, at kunne være gået i vasken, for selvom de første prøvekørsler af den populære SUV, som er verdens mest solgte af slagsen - og verdens næstmest solgte bilmodel (2021-tal) - fandt sted helt oppe kanten til bunden af den botniske bugt, var temperaturerne rekordhøje 7 grader under store dele af testen. Vel at mærke i et område, hvor temperaturerne i januar er minus 9 grader...normalt altså.

Toyota Proace City Verso Electric - Biltest

Biltest: Toyota Proace City Verso Electric Medium Family

En familiebil til enhver familie

Dette er som udgangspunkt ingen sammenligningstest. Og alligevel kan man jo ikke helt lade være. For hvis familien er blevet enig om, at en Toyota Proace City Verso er familiens nye bil, tjekker de vel lige markedet for alternativer. En af dem er søstermodellen, Citroën Berlingo, næh, den går ikke, for den findes i Danmark alene som varebil. Så er der den anden model fra udviklingssamarbejdet, Peugeot Rifter, sandt nok, men den findes alene som elbil.

Toyota bX4X Executive 4X4 - Biltest

Off-road test: Toyota bZ4X Executive 4X4

Strøm på i terrænet

Allerede i sommer kunne vi i forbindelse med de første internationale testkørsler præsentere Toyotas bud på en fuldt elektrisk bil, bZ4X. Den er udviklet i et samarbejde med Subaru, meget naturligt fordi Toyota også ejer en femtedel af den japanske 4X4 specialist, og allerede i februar i år kunne vi første gang snuse til Subaru Solterra, som den hedder. Bilerne er i princippet identiske og de kører fremragende på asfalt – men vi havde til gode at sætte dem på prøve ude i terrænet.