Korte "E-nyheder" april 2020

Attraktive leasing tilbud på Nissan el-varebil

Nissan har netop annonceret en række opdateringer af deres varebilsprogram, ikke mindst hvad angår den populære elektriske varebil, Nissan e-NV200.

Nissan havde en markedsandel på næsten 50 procent i dette segment i 2019. Trods corona-krisen regner Nissan i Danmark med en kraftig vækst i efterspørgslen efter den elektrisk drevne varebil, da flere udbud i den offentlige sektor nu også indeholder krav om grøn transport fra både direkte og indirekte leverandører. Desuden, og det er jo ikke uvæsentligt, er de totale driftsomkostninger er lave. Ejerafgiften på blot 330 kr./halvår samt billig service og forbrug vejer tungt.

Pr. 1. januar har der også været gratis gadeparkering i København for elbiler og flere storbyer er formentlig på vej med lignende tilbud. Rækkevidden på en e-NV200 er iht. WLTP op til 200 kilometer ved blandet kørsel og op til 300 kilometer ved bykørsel. Leasingprisen er fra kr. 3.265/måned (60 måneder og 15.000 km om året) med en førstegangsydelse på kr. 19.995. Begge priser er ekskl. moms.